Zilt en Zalig


Pereboom 8 4101 VJ Culemborg
0629836817 Klik om te bellen

Over Zilt en Zalig

Je zoekt originele catering? Welkom bij Zilt en Zalig!

Geef je een groot feest en ben je op zoek naar entertainment en culinaire verwennerij voor je gasten?

Sta je met je bedrijf binnenkort op een beurs en ben je op zoek naar een bijzondere manier om nieuwe klanten langer op je beursstand te houden?

Bij Zilt en Zalig huur je de oesterman op locatie, hij selecteert altijd persoonlijk de beste kwaliteit oesters voor je, loopt rond tussen gasten met emmers vol verschillende soorten oesters en opent deze ter plekke waardoor de leukste interacties met en tussen gasten ontstaan!

De oesterman van Zilt en Zalig kun je overal inzetten, hij heeft heel weinig ruimte nodig, we komen graag naar elke locatie in heel Nederland en ver daarbuiten.

Je kunt bij Zilt en Zalig ook terecht voor heerlijke en uitgebreide Fruits de Mer diners, perfect om aan klantenbuilding of branding te doen in een ontspannen setting. Het Fruits de Mer diner kan plaatsvinden op elke locatie!

Zilt en Zalig werkt ook vaak samen met cateraars en evenementenbureaus.

Neem vooral contact met ons op als je interesse hebt of meer informatie wil ontvangen, mail naar info@ziltenzalig of bel met 06-29836817

Specialisatie

Biologisch
Bruiloft
Buitenlands
Evenementen
Kookworkshops
Mediterrane catering
Partyservice

Artikelen

Oesterseizoen wanneer?

Oesterseizoen 2018 Oesterseizoen wanneer? September is de maand waar vele liefhebbers van oesters naar uitkijken. Dan start officieel het oesterseizoen in Yerseke, Zeeland. Yerseke is de plek waar de...

Onze locatie

Zilt en Zalig


Pereboom 8 4101 VJ Culemborg
0629836817 Klik om te bellen