Victor Russo's Osteria


Boommarkt 23 2311 EA Leiden
071/4010485 Klik om te bellen

Over Victor Russo's Osteria

Catering
Heeft u een feestelijke gelegenheid, zakenlunch of receptie?
Wij verzorgen graag voor zowel bedrijven as particulieren een mooi, smaakvol én authentiek Italiaans smaak avontuur.

Victor Russo's Catering gebruikt uitsluitend Italiaanse producten van hoge kwaliteit. Op enkele verse groenten, vlees- en vissoorten na importeren wij dus alles rechtstreeks van onze producenten uit Italië. De door ons aangeboden gerechten worden samengesteld voor diverse gelegenheden, zoals borrels bedrijfsfeesten, recepties enzovoorts.
U kunt geheel naar eigen wens een menu samenstellen waarbij u de mogelijkheid heeft zelf het aantal gangen en de gerechten te bepalen.
Laat u wensen en voorkeur aan ons weten en wij zullen deze ruimschoots waarmaken! Uiteraard kunt u ook kiezen uit een van de thema menu's kiezen die wij voor u hebben samengesteld. Ook hiervoor geldt dat eventuele gewenste aanpassingen gemaakt kunnen worden. Wij verzorgen voor u catering vanaf 10 tot 500 personen.

Een echte aanrader is onze Italiaanse Barbecue. Daarmee nemen wij jullie mee in een nieuw smaakavontuur. Trouwens Leuk om te weten is dat de cateringen en de barbecues te combineren zijn met Italiaanse wijnproeverijen.

Benvenuto in una nouva avventura nei gusti!

Foto's

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Biologisch
Bruiloft
Evenementen
Kookworkshops
Mediterrane catering
Partyservice

Onze locatie

Victor Russo's Osteria


Boommarkt 23 2311 EA Leiden
071/4010485 Klik om te bellen