van Vonderen catering en verhuur


Voordijk 29 5454 GB Sint Hubert
0485-471465 Klik om te bellen

Over van Vonderen catering en verhuur

Bij Van Vonderen catering weten we als geen ander hoe smaak, sfeer, kwaliteit en service bijdragen aan een spetterend feest waar onvergetelijke momenten worden beleefd en mooie herinneringen worden geboren. Het bourgondische karakter en beleving, wat wij in onze dagelijks vers bereide producten leggen, zullen bij u en uw gasten voor een ware smaakbeleving zorgen.
Uw wens ons assortiment!
Van heerlijke buffetten tot kleine luxe hapjes en drankjes of wellicht een heerlijke BBQ, wij verzorgen het voor u tot in de puntjes. Voor ons staat uw persoonlijke wens voorop en daarom kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden om uw droomfeest te creëren! Niets te vieren maar wel willen genieten zonder zorgen? Ook voor verenigingen, bedrijven en grote groepen verzorgen wij de catering op locatie. U kunt hierbij denken aan ontbijt, (zakelijke)lunch en diverse buffetten, etc.

Op uw eigen locatie
Wat is er nu mooier om samen met uw gasten te genieten op een door u gekozen locatie. Een locatie waar u en uw gasten wellicht speciale herinneringen koesteren of gewoon lekker bij u thuis in een mooie en sfeervol aangeklede tuin. Door de totaal catering die wij (kunnen) verzorgen zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Ook leveren wij sfeervolle tenten inclusief diverse thematische inrichtingen om uw feest de uitstraling te geven wat uw gasten doet stralen.

Foto's

Specialisatie

Barbecue
Biologisch
Bruiloft
Evenementen
High tea
Ontbijtservice
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

van Vonderen catering en verhuur


Voordijk 29 5454 GB Sint Hubert
0485-471465 Klik om te bellen