Over The Cookery
Adrienne is een bedreven gourmet chef met meer dan 15 jaar internationale ervaring. Ze heeft in diverse restaurants gewerkt en stage gelopen, zoals George Blanc in Vonnas (***) – Bordewijk, Halvemaan (*), Toscanini in Amsterdam, Karel V (*) in Utrecht, Le Dauphin in Parijs, I Pupi in Palermo.In 2000 is Adrienne haar eigen huiskamerrestaurant ‘The Cookery’ begonnen in Amsterdam, voor private dining en catering.In 2008 heeft Adrienne haar huis opengesteld voor diners. U kunt nu ook met uw gasten privé dineren in haar in oude stijl gerenoveerde Herenhuis, in Amsterdam Oud-Zuid, Private Dining 250.Als Private Chef kookt ze regelmatig voor een aantal ‘high profile’ internationale klanten en reist daarvoor naar verschillende locaties in de wereld.Haar keuken is Frans/Italiaans met een kleine mix van internationale invloeden. De uitgebalanceerde menu’s zijn vernieuwend en gebaseerd op verse (biologische) locale producten van topkwaliteit.
Specialisatie
Mediterrane catering
Onze locatie
