Simla Indiaas Restaurant


Stationsstraat 17 6131 AX Sittard
046-4521263 Klik om te bellen

Over Simla Indiaas Restaurant

Indiaas Restaurant Simla Wij zijn sinds 1996 in Sittard
Harte welkom

Wie een bezoek brengt aan SIMLA waant zich in Indiase sferen. De geuren van de specifieke Indiase kruiden komen u tegemoet . Gasten die nog niet zo thuis zijn Aziatische keuken denken vaak dat de gerechten scherp gekruid zijn maar dat is absoluut niet zo. Bovendien kunt u zelf bepalen of u uw gerecht mild, medium of scherp wilt hebben. Typerend voor de indiaanse keuken is de tandoori- kleioven die zorgt voor top kwaliteit. In het restaurant kunt u een keuze maken uit een uitgebreide menukaart. Wij zijn gespecialiseerd in tandoori, curry’s ,vegetarisch en visgerechten. Wij nemen graag de tijd om elke gast naar zijn/haar wensen te vragen, hierop eventueel gerechten aan te bevelen of verder uitleg over de gerechten te geven.

Wist u dat wij een uitstekende cateringservice hebben?
Wij kunnen bij u thuis, op het werk, bij uw club, vereniging, daar waar u het wenst, overal in de provincie Limburg tot Brabant, Indiaas Exotisch Buffet voor u verzorgen. Voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse voor zowel kleine als grote groepen. Voor Catering, Partijen, receptie, verjaardagen, trouw - personeels feesten, hebben wij passende arrangement met veel lekkere curries, Vis, en Tandoories en Indiaas lekkernijen, met of zonder bediening zoals gewenst. Wij bieden u catering service vanaf €11,95 per persoon. ,
Wij hebben veel kleine hapjes tot volle diner buffet vanaf 12 pers, tot 1000 personen bedienen. Het buffet wordt verzorgd en warme gehouden in chaffing dishes.
Bij de catering zouden wij u ook borden en bestek kunnen leveren. Wij verzorgen ons catering over heel Limbrug tot Barabant, en Achterhoek.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of het persoonlijk aan onze medewerkers vragen. Een kopje koffie of thee is van het huis.

Laat Uw Catering Onze Zorg Zijn

Foto's

Specialisatie

Bedrijfscatering
Biologisch
Buitenlands
Catering
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

Simla Indiaas Restaurant


Stationsstraat 17 6131 AX Sittard
046-4521263 Klik om te bellen