Salvetties


Regenbeemdeke 22a 5066 EN Moergestel
0643197866 Klik om te bellen

Over Salvetties

Lekker eten en drinken, puur genieten met familie en vrienden, dat is de Italianen wel toevertrouwd. Salvetties streeft deze mentaliteit tot in de puntjes na.
Traiteur,- en cateringbedrijf Salvetties is in 2013 opgestart door Thomas Salvetti (inderdaad, er liggen Italiaanse roots aan ten grondslag). Kwaliteit staat voor Salvetties centraal, daarom wordt er uitsluitend gewerkt met verse en pure producten.
Voor hapjes, diners, lunches, home cooking, wijnspijs avondjes, borrels en kookworkshops met een Italiaans tintje bent u hier aan het juiste adres. Salvetties zorgt voor sfeer en smaak. Natuurlijk richten wij ons als eerste op het eten, maar ook voor de drank en/of aankleding van uw feest of partij kunnen wij u van dienst zijn.
Vanuit de centrale ligging (Moergestel), kunnen dorpen als Oisterwijk, Hilvarenbeek, Oirschot en andere gemeentes in de omgeving Tilburg gemakkelijk bediend worden.
Salvetties werkt uitsluitend met verse producten, veelal seizoensgebonden. Daarom zal de exacte invulling van een bepaald gerecht in overleg worden samengesteld.

Specialisatie

Barbecue
Biologisch
Buitenlands
Evenementen
Kookworkshops
Mediterrane catering
Partyservice

Onze locatie

Salvetties


Regenbeemdeke 22a 5066 EN Moergestel
0643197866 Klik om te bellen