Pinsa's


Spaarndammerstraat 772 1013 TJ Amsterdam
+31 020 386 86 80 Klik om te bellen

Over Pinsa's

PINSA'S – PIZZA’S SCHOOL is een door moeder en zoon bedacht en gecreëerd project. Zij bezochten dezelfde school van hoog niveau in Rome, waar ze het getuigschrift professionele pizza behaalden. De moeder specialiseerde zich vervolgens in de banketbakkerij en de ijsmakerij. De zoon, die zijn carrière als advocaat opgaf om zich aan zijn culinaire passie te wijden, bekwaamde zich verder in de haute cuisine. Het geleerde in deze laatste studies passen zij toe bij de bereiding van de pizza, ter veredeling van dit gerecht met zijn rijke geschiedenis en charme.
Deze nieuwe zienswijze zal veel mensen aangenaam verrassen. Bij ons kunt u hartige pizza’s met opmerkelijke combinaties of verrassende zoete pizza’s proeven.
En dit is niet onze enige activiteit. Ons etablissement is tevens een school voor de professionele pizzeria (gericht op restauranthouders en nieuwe ondernemers) waar zowel de traditionele als de innovatieve bereidingswijze pizza wordt aangeleerd.
Wij organiseren ook cursusdagen voor amateurs. Tijdens deze dagen kunnen de cursisten de bereiding van zowel de pizza als van huisgemaakte pasta aanschouwen.
PINSA'S – PIZZA’S SCHOOL is een voortdurende zoektocht naar harmonie, kwaliteit en evenwicht met een eenvoudige maar geraffineerde stijl.

Foto's

Specialisatie

Bedrijfscatering
Biologisch
Evenementen
Kookworkshops
Mediterrane catering
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

Pinsa's


Spaarndammerstraat 772 1013 TJ Amsterdam
+31 020 386 86 80 Klik om te bellen