Pick du Mand


Nieuwstraat 23 2411 EJ Bodegraven

Over Pick du Mand

Wat leuk dat je Pick du Mand bezoekt. Graag deel ik mijn passie met jou als bezoeker. Ontdek, beleef & ervaar! De allerleukste en hipste ontbijt- en picknickservice van Bodegraven/Reeuwijk en omgeving.

Ontbijtservice

Ken jij iemand die best een lief en lekker ontbijtje verdient? Bijvoorbeeld omdat diegene een plezierige dag te vieren heeft? Verjaardag, trouwdag, liefdesverklaring of gewoon ….. zomaar? Dan ben je bij Pick du Mand aan het juiste adres.

Pick du Mand biedt diverse ontbijtjes aan voor een super verrassing. Ontbijt of Ontbijt XL? Of een Ontbijt Special zoals Kerst, Pasen, Moeder-/Vaderdag of Valentijnsdag ?

Picknickservice

De picknickservice van Pick du Mand kent diverse variaties. Gekozen kan worden uit een picknickmand, een borrelmand of een leuke knapzak voor de kinderen. De manden zijn ook in een luxere variant te bestellen. Bijvoorbeeld als je iemand extra wilt verwennen of helemaal in het zonnetje wilt zetten.

Zakelijk ontbijt


Een leuke verrassing voor de medewerkers van het bedrijf? Een Pick du Mand ontbijt voorafgaand aan een vergadering. Of initiatiefrijk een bijeenkomst met de medewerkers bij de Reeuwijkse Plassen met heerlijke gevulde picknickmanden. Buiten vergaderen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

TIP! Geef als bedrijf je medewerkers eens een PDM-Cadeau (bon) bij bijvoorbeeld een jubileum, geboorte, pensioen of als een mooi kerstpakket.

Foto's

Specialisatie

Babyshower
Bruiloft
Ontbijtservice
Picknicks

Onze locatie

Pick du Mand


Nieuwstraat 23 2411 EJ Bodegraven