PEC Party Exceptional Catering


Rijnwaterstraat 23-a 3063 HC Rotterdam
0102854555 Klik om te bellen

Over PEC Party Exceptional Catering

Catering & Events
PEC- Party Exceptional Catering is één van de grotere partycateraars van de Randstad en specialist in de culinaire verleiding. Of het nu gaat om een diner, een personeelsfeest, een klantendag of gewoon een borrel, PEC "ontzorgt". Elk detail krijgt de aandacht die het nodig heeft, dat garanderen wij met ons zeer betrokken, hechte en ervaren team! Met een helder advies, flexibele instelling en altijd meedenkend in oplossingen, presenteren wij een voorstel, waarbij wij onze hoge kwaliteitseisen altijd kunnen waarborgen! Als preferred supplier van de gemeente Rotterdam werken wij zoveel mogelijk duurzaam en met biologische streek -en seizoensproducten.

Passie En Creatief, Puur En Culinair........slagvaardig en persoonlijk
Dit zijn de woorden die PEC het best omschrijven. Wanneer u kiest voor PEC, dan kiest u voor een echte Rotterdamse aanpak, mouwen opstropen, aan de slag en doen wat je belooft. Waarbij professionaliteit, kwaliteit en service op een zeer hoog niveau staan. Door onze persoonlijke, eerlijke en duidelijke benadering weten wij u telkens weer te verrassen!  Bel 010- 2 85 45 55 voor informatie.


Per 26-9-2016 is  Partyservice Nederland de moeder maatschappij van PEC – Party Exceptional Catering en Pompgebouw de Esch te Rotterdam. PEC blijft als Rotterdamse Cateraar behouden en is volop actief in de Rotterdamse markt!

Foto's

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Biologisch
Buitenlands
Evenementen
Mediterrane catering
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

PEC Party Exceptional Catering


Rijnwaterstraat 23-a 3063 HC Rotterdam
0102854555 Klik om te bellen