Ontbijtservice Noorderland


K.J. de Vriezestraat 27 9648 HB Wildervank
0616688744 Klik om te bellen

Huisgemaakte producten bij het kraakverse ontbijt
Ontbijt snel thuisbezorgd in Groningen en Drenthe
Het beste kwaliteits ontbijt, incl.koffie en thee

Over Ontbijtservice Noorderland

Ontbijtservice Noorderland bezorgd de heerlijkste ontbijten in Groningen en Drenthe en een stukje Friesland. Al onze ontbijten zijn met zorg samengesteld en gevuld met alleen de beste ontbijtproducten en huisgemaakte heerlijkheden zoals de chocolademuffins, quiches en de jam. De sinaasappels worden vers geperst en de broodjes en roomboter- croissants knapperig gebakken. Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijt, ontbijtcatering, vergaderontbijten en groepsontbijten perfect verzorgd voor zakenrelaties, collega's en werknemers en voor grote groepen particulieren natuurlijk met bruiloften, familiedag of groots gevierde verjaardagen bv. Ontbijtservice Noorderland verzorgd het ontbijt zoals u het wilt hebben! Van ontbijt to go tot luxe opgedekt ontbijtbuffet.

Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijt, ontbijt catering, vergaderontbijten en groepsontbijten; perfect verzorgd voor zakenrelaties, collega's en werknemers en voor grote groepen particulieren natuurlijk voor bruiloft, familiedag of groots gevierde verjaardagen bv. , Ontbijtservice Noorderland verzorgd het zoals u het wilt hebben! Van ontbijt to go tot luxe opgedekt ontbijtbuffet.

Ontbijtservice Noorderland biedt meerdere heerlijke uitgebreide ontbijtbuffetten van hoge kwaliteit. De lekkerste vers gebakken roomboter croissants en knapperige pistoletten, de sinaasappels worden iedere morgen vers geperst en de muffins gebakken naar eigen recept. Fijne vleeswaren en goede kaas, de jam wordt door ons zelf gemaakt en het fruit is vers, luxe en uitgebreid. Wij bieden het ontbijtbuffet in verschillende vormen aan, geheel naar uw wens, gemakkelijk in cateringdozen aangeleverd met disposibles of geheel opgedekt met tafellakens, porseleinservies, bestek en kandelaars.

Met Pasen bieden wij ook ons Paasontbijtbuffet aan, geheel in Paasstijl aangekleed, met Paasstollen en Paaseitjes, met Kerst verzorgen wij de Kerstontbijten en Kerstbuffet helemaal in Kerstsfeer. Weer eens wat anders dan de bekende Kerstborrel, een gezellig, smakelijk Kerstontbijt met de hele zaak! Ook kunt u gebruik maken van onze Nieuwjaars ontbijtbuffet. Een gezamelijk bedrijfsontbijt om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. Aanpassingen in belegsoorten, allergiën, speciale wensen, laat het ons weten, we denken heel graag met u mee!

Ontbijtbezorging vanaf 6 uur 's morgens in geheel Groningen en Drenthe.
Ontbijtservice Noorderland voor een ontbijt met liefde bereid voor iedere gelegenheid!

Ontbijtservice Noorderland voor een heerlijk ontbijt voor iedere gelegenheid, met liefde bereid

Foto's

Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijt of luxe ontbijt aan huis, Ontbijtservice Noorderland bezorgd het ontbijt in Groningen en Drenthe

Specialisatie

Bedrijfscatering
Bruiloft
Evenementen
Ontbijtservice
Vegetarisch

Certificeringen

Oost-Groningen waardig

Recomended Restaurant Guru

Team

Artikelen

Valentijnsontbijt op Valentijnsdag in Groningen en Drenthe

Valentijnsdag, over vier weken is het alweer zover! Tijd om alvast te bedenken hoe je je liefde van je leven kunt verrassen. Cadeautjes, kaartjes of romantisch dineren, waarom niet Valentijnsdag romantisch...

Onze locatie

Ontbijtservice Noorderland


K.J. de Vriezestraat 27 9648 HB Wildervank
0616688744 Klik om te bellen