FOODTECH 2011


25 & 26 mei 2011 - Autotron te Rosmalen

Technologie & innovatie voor de voedingsmiddelenindustrie

U bent er toch ook bij op 25 & 26 mei 2011 in Autotron, Rosmalen. De locatie waar vraag en aanbod uit de voedingsmiddelenindustrie bij elkaar komen om in een ongedwongen sfeer te netwerken, bij te praten en niet te vergeten; zaken te doen!

Tijdens deze vakbeurs krijgt u een uitgebreid aanbod aan exposanten voorgeschoteld. Maak persoonlijk kennis met de exposanten en laat u voorlichten over de mogelijkheiden en ontwikkelingen in uw vakgebied. In een korte tijd krijgt u een efficiënte update van de huidige markt. Daarnaast bieden wij u een bruisend programma aan.


NVC en NVDO

Naast het learnShop programma dat wij u aanbieden tijdens FOODTECH, geeft NVC en NVDO interessante lezingen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen en onderhoud. 

Het ochtendprogramma wordt verzorgd door NVC en biedt u actuele informatie over de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van het verpakken van levensmiddelen. Blijf op de hoogte van de
laatste innovaties op het gebied van duurzaam verpakken,
wetgeving en het testen van verpakkingen.

Het programma in de middag wordt verzorgd door NVDO.


Het Ondernemerscafé en de Food Design Experience.

In Het Ondernemerscafé kunt u terecht met al uw vragen over innovatief ondernemen! Schuif aan bij de innovatiemakelaars van diverse kennisorganisaties zoals onder andere HAS Den Bosch - Food Nutrition Delta, HAS Kennistransfer, PAVO en Agentschap NL.

Laat u verrassen en inspireren door de nieuwe generatie Food Designers!
U ziet onder andere Zoeshe (zoete sushi), Koekelaatjes, maar ook hoe een ‘ouderwets’ product in een nieuw concept en jasje een hele nieuwe doelgroepen aan kan boren. Kortom; laat u verleiden en inspireren door de frisse en vernieuwende inzichten van deze generatie van de toekomst.


Seminar Industriële Stoom

Wilt u antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe is de stoomprijs opgebouwd?
  • Waar liggen kansen in de systeemopzet en beheer?
  • Wat kan men doen met de restwarmte in de schoorsteen?
  • Welke alternatieve brandstoffen zijn er mogelijk?

Dan bent u van harte uitgenodigd op het seminar Industriële Stoom. Het seminar wordt gecoördineerd door Engery Matters BV (voorheen Cogen Projects).


Al deze ingredienten zullen ervoor zorgen dat u, de beslisser van voedselverwerkende- en producerende bedrijven, deze 2-daagse beurs niet mag missen!

 

Voor meer informatie; http://www.easyfairs.com/ 

 

foodtech


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via catering-info.nl