Maison van den Boer B.V.


Damrak 243 1012 ZJ Amsterdam
0413 318 318 Klik om te bellen

Over Maison van den Boer B.V.

Zoekt u een cateraar in Rotterdam?
Maison van den Boer heeft oog voor detail en customer intimacy
Wilt u uw catering in Rotterdam op professionele wijze laten verzorgen? Cateraar Maison van den Boer is een begrip in de wereld van partyservice en evenementorganisatie. Wij maken van elke gelegenheid een culinair feestje! Eenmalig, of terugkerend. Op professionele en representatieve wijze hebben we altijd oog voor details en de wensen van de klant. Genieten zonder zorgen, daar staan we voor. Op onze website leest u meer over hoe we dat doen! Of u nu een corporate event aan het organiseren bent voor duizenden mensen, of een klein intiem feestje voor vrienden en familie. U bent altijd welkom onze hulp in te schakelen om de catering voor u te verzorgen.
Smaakvolle catering in Rotterdam
Het vertalen van klassieke gastronomie naar eigentijdse gerechten hebben wij tot kunst verheven. Dit doen we onder andere door het gebruik van smaakvolle en kleurrijke ingrediënten en producten, en de inzet van meer dan 100 jaar aan kennis en know-how op het gebied van catering. Wij als cateraar verzorgen uw evenement in Rotterdam met een grote mate van perfectie en vakmanschap. Koken op sterrenniveau is de standaard bij Maison van den Boer! Bovendien zorgen wij regelmatig voor een nieuw menu afhankelijk van het seizoen. Ook wanneer u zelf een duurzame en renderende evenementenlocatie, restaurant of retailproject wilt beginnen bent u bij ons aan het juiste adres voor passend advies en professionele ondersteuning.
Bij Maison van den Boer bent u zeker van:
• professionele catering;
• heerlijk eten;
• ervaren personeel;
• maatwerk;
• advies en ondersteuning.
Wij ontzorgen, u geniet
Als Maison van den Boer de catering van uw feest of evenement in Rotterdam verzorgt, dan hoeft u nergens naar om te kijken. Dat is immers wat u wil op een feest, ontspannen en genieten. Graag bespreken we samen uw wensen voor de culinaire invulling van de avond.

Specialisatie

Bedrijfscatering

Onze locatie

Maison van den Boer B.V.


Damrak 243 1012 ZJ Amsterdam
0413 318 318 Klik om te bellen