MagicCatering


Uilenstede 300 1183 DA Amstelveen

Over MagicCatering


Magic Catering voor de verzorging van crew, cast en figuratie bij de opnames van reclamefilms, film- tv- en backstage, speelfilm, commercial, videoclip, evenement en concert, bij u thuis uw bedrijf en op locatie . Daarnaast biedt Magic u ook de mogelijkheid om een gezelschap van maximaal 50 personen aan, in uw eigen huis of bedrijf uit te nodigen voor een diner of buffet..

Wij hebben plezier in wat we voor u koken .Magic Catering draait met een kok die bezit van veel ervaring, specialist op het gebied van de buitenlandse keuken en geeft graag uitleg over de gerechten en de bereiding van.Bereid uw eigen wensen waar te maken.. Indien u daar prijs op stelt, bereiden wij uw diner, lunch of hapjes in het zicht van u en uw gasten.. Daarin wordt voor u, op welke locatie dan ook, gekookt daarnaast service krijgen... Altijd flexibel, meedenkend over de invulling van welke gelegenheid dan ook.
Dagverse producten, vanaf de verse broodjes van de bakker om zes uur 's ochtends tot de warme en koude snacks aan het einde van de dag. De lunch kan snel zijn, Gezond en lekker eten, en wordt afgerond met een dessert uit eigen keuken. Kortom uw cast, crew en gasten kunnen verzekerd zijn van een uitstekende verzorging..

Neemt u gerust contact op met Magic Catering. Voor verdere informatie, en kennismaking.

.

Specialisatie

Bedrijfscatering
Buitenlands
Mediterrane catering
Partyservice

Onze locatie

MagicCatering


Uilenstede 300 1183 DA Amstelveen