La Casserole | Pure Passie sinds 1983


Bedrijfsweg 7 5683 CM Best
0499 375 537 Klik om te bellen

Catering op locatie
Maatwerk
Persoonlijke benadering

Over La Casserole | Pure Passie sinds 1983

Exclusieve catering voor evenementen, feesten, bedrijfsbijeenkomsten of condoleances


Het maakt voor La Casserole niet uit wat de gelegenheid is of wat uw wensen zijn, wij zetten onze ervaring, passie en persoonlijke betrokkenheid in om uw evenement te voorzien van de meest luxe en passende catering. In onze eigen hypermoderne keuken, kunnen we alle gerechten voorbereiden en vers houden. De mogelijkheden voor het laten verzorgen van uw catering zijn eindeloos bij La Casserole en u bent verzekerd van de beste productkwaliteit. Of u kiest voor een eigen omgeving of voor een spectaculaire toplocatie van La Casserole, maakt voor de verzorging van de catering niet uit. In ons unieke Kasteel Henkenshage en in Het Ketelhuis bereiden wij voor intern gebruik én catering buitenshuis de meest geniale hapjes, diners, lunches, tapas of andere vormen van eten.

Kies voor een bijzonder thema om uw feest een extra dimensie te geven, voor een culinair hoogstandje om uw vergadering te verdiepen of een ingetogen luxe buffet voor de genodigden van een condoleance.

Naast de culinair hoogstaande catering, verzorgen wij ook desgewenst het meubilair, de styling in volledig thema en eventuele tenten. U heeft de locatie en La Casserole doet de rest.

Pure Passie sinds 1983

Foto's

Specialisatie

21 Diner
Barbecue
Bedrijfscatering
Biologisch
Bruiloft
Buitenlands
Evenementen
Foodtruck
High tea
Mediterrane catering
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

Logo La Casserole | Pure Passie sinds 1983

La Casserole | Pure Passie sinds 1983

La Casserole | Pure Passie sinds 1983


Bedrijfsweg 7 5683 CM Best
0499 375 537 Klik om te bellen