KOM Zeehelden


Zoutmanstraat 70A 2518 GS 's-Gravenhage
06 22494561 Klik om te bellen

Gezonde en duurzame (bedrijfs)catering in Den Haag
Belegde broodjes, gezonde wraps, lekkere salades
Rekening houden met alle allergieën

Over KOM Zeehelden

Bij KOM zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van catering voor evenementen, vergaderingen, bruiloften, en op locaties. Maar eigenlijk kunnen we met alles helpen! We vinden het leuk om met je mee te denken over duurzame, gezonde catering in Den Haag en omstreken.

Gezond eten draagt namelijk bij aan een gezonde werkomgeving. En het is ook nog eens zo duurzaam mogelijk ingericht. Al vanaf onze eerste dag trouwens, zowel voor catering als bestellingen voor consumenten.

Zo doen we het volgende, altijd en bij álle opdrachten:

  • We verpakken nooit iets in plastic;
  • Alle catering-schalen zijn herbruikbaar;
  • In 95% van de gevallen wordt het elektrisch bezorgd;
  • Alles is vegetarisch en/of plantaardig;
  • Bij de samenstelling van een broodje of gerecht kiezen we altijd voor de lekkerste en gezondste optie, bijvoorbeeld door te letten op de calorieën;
  • Al het brood is super lokaal, het wordt namelijk gebakken in Den Haag en daarmee verkleinen we onze ecologische voetafdruk;


We hebben verschillende pakketten, bijvoorbeeld met belegde broodjes, gezonde wraps, lekkere salades of warme maaltijden. Daarnaast kunnen we ook rekening houden met lactosevrij, glutenvrij en andere allergenen, uiteraard zonder meerprijs. Dat geldt voor geplande opdrachten, maar ook als je een keer haast hebt. Om half 10 besteld, is om half 12 bezorgd!

Foto's

KOM catering in Den Haag

Specialisatie

Bedrijfscatering
Biologisch
Bruiloft
Evenementen
Vegan
Vegetarisch

Onze locatie

KOM Zeehelden


Zoutmanstraat 70A 2518 GS 's-Gravenhage
06 22494561 Klik om te bellen