KamerKook Catering & Kookworkshops


Spadinalaan 382 1031 KB Amsterdam
06 28419410 Klik om te bellen

Over KamerKook Catering & Kookworkshops

Kookworkshops & KamerKook
In overleg met u kiezen we een thema. Dat kan een land zijn, een streek, een cultuur of een bereidingswijze. Binnen het thema bereiden wij een aantal recepten voor.

Na een welkomstdrankje en een korte uitleg gaan we gelijk aan de slag. In kleine groepjes worden de diverse gerechten in circa twee uur bereid waarna iedereen aan tafel gaat om uitgebreid van elkaars resultaten te proeven en genieten. Uiteraard met een goed glas wijn erbij.

Na afloop van de kookworkshop krijgt u de recepturen van de gerechten en uw schort mee naar huis. Diverse kookstudio's in de regio Amsterdam en het Gooi beschikbaar voor groepen van 10 - 70 personen.

Catering & KamerKook
Uw diner : wij leven er naar toe. Wordt het een uitgeserveerd diner ter gelegenheid van een belangrijke gebeurtenis? Of wordt het een vrolijk feest met vrienden bij u thuis, waarbij er genoeg schalen met lekker eten op een tafel staan?

Op onze site zult u vergeefs naar standaardmenu's zoeken. Voor elk diner kiezen we in overleg met u een ander menu, geïnspireerd door en afhankelijk van de beschikbare producten in het seizoen. We verzorgen als privékok aan huis ook graag uw diner, thuis of op locatie.

Bel of mail vrijblijvend voor een culinair voorstel!

Foto's

voorgerecht informeel

Specialisatie

Biologisch
Evenementen
Kookworkshops
Partyservice

Onze locatie

KamerKook Catering & Kookworkshops


Spadinalaan 382 1031 KB Amsterdam
06 28419410 Klik om te bellen