javaans eetcafe catering groningen


Schuitendiep 33 9711 RA Groningen
050-3603631 Klik om te bellen

Over javaans eetcafe catering groningen

Indonesisch eten in Groningen is een geweldige ervaring bij Javaans Eetcafe Groningen. Wij zijn al ruim 22 jaar een begrip bij de liefhebbers van de traditionele indonesische keuken en sfeer.

Onze foodtruck groningen website is ook net online om een offerte aan te vragen :

www.deindischecatering.nl 

Wanneer u ons eetcafe binnenloopt zullen u een aantal dingen opvallen: De ruim driehonderd houten tempelwachters die zorgen voor een evenwichtige sfeer. Tevens vind u bij ons een authentieke indonesische houten prauw. Maar het belangrijkste is lekker traditioneel Indonesisch eten en geweldig verwend te worden door onze gastvrije en vriendelijke bediening.

In onze fijne keuken word eten op de traditionele indonesische wijze bereid, met grove kruiden, waarvan de geuren u tegemoet komen en u zelf kunt meekijken in onze open keuken. Onze koks laten graag zien wat ze kunnen met onze hoogwaardige ingredienten. Kortom er is teveel te beleven om op te noemen, wij nodigen u dan ook graag uit in ons eetcafe om kennis te komen maken met echte authentieke indonesische gerechten.

Ons eetcafe is ook uitermate geschikt voor bruiloft, promotiefeest, personeelsfeest tot 175 personen. Wij kunnen uw feest of evenement verzorgen door middel van een traditionele indonesische catering op locatie.

Het Javaans eetcafe is tevens een official catering service point met andere woorden wij verzorgen cateringen vanaf 20 personen in geheel indonesische stijl en voor elk budget in overleg.

Ook hebben wij een nieuw concept op gebied van festivals en zakelijke cateringen met drankjes en Indonesisch eten.
Onze eigen brandweerwagen de Javaanse catering bus www.javaansecateringbus.nl

Foodtruck groningen

Foto's

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Evenementen
Kookworkshops
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

javaans eetcafe catering groningen


Schuitendiep 33 9711 RA Groningen
050-3603631 Klik om te bellen