Indiaas Restaurant The Bombay Spice


Wemenstraat 59 7551 EW Hengelo
074 2433669 / 074 2567643 Klik om te bellen

Over Indiaas Restaurant The Bombay Spice

The Bombay Spice heet u van harte welkom / Namaste

Wie een bezoek brengt aan THE BOMBAY SPICE waant zich in Indiase sferen.De geuren van de specifieke Indiase kruiden komen u tegemoet.Gasten die nog niet zo thuis zijn Aziatische keuken denken vaak dat de gerechten scherp gekruid zijn maar dat is absoluut niet zo. Bovendien kunt u zelf bepalen of u uw gerecht mild medium of scherp wilt hebben. Typerend voor de indiaanse keuken is de tandoori- kleioven die zorgt voor top kwaliteit. In het restaurant kunt u een keuze maken uit een uitgebreide menukaart. Wij zijn gespecialiseerd in tandoori, curry’s ,vegetarisch en visgerechten. Wij nemen graag de tijd om elke gast naar zijn/ haar wensen te vragen, hierop eventueel gerechten aan te bevelen of verder uitleg over de gerechten te geven

Wist u dat wij een uitstekende cateringservice hebben?
Wij kunnen bij u thuis, op het werk, bij uw club, vereniging, daar waar u het wenst, overal in de provincie Overijssel Indiaas Exotisch Buffet voor u verzorgen. Voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse voor zowel kleine als grote groepen.Voor Catering, Partijen, receptie, verjaardagen, trouw - personeels feesten, hebben wij passende arrangement met veel lekkere curries, Tandoories en Indiaas lekkernijen, met of zonder bediening zoals gewenst. Wij bieden u catering service vanaf €12,50 per persoon.
Wij hebben veel kleine hapjes tot volle diner buffet en kunnen tot 500 personen bedienen. Het buffet wordt verzorgd en warme gehouden in chaffing dishes.
Bij de catering zouden wij u ook borden en bestek kunnen leverenWij verzorgen ons catering over heel Overijssel en Achterhoek.
Wij hebben 3 jaar ervaring in de catering service en kunnen u dus optimaal van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of het persoonlijk aan onze medewerkers vragen. Een kopje koffie of thee is van het huis.

Laat Uw Catering Onze Zorg Zijn

Goedgekeurd door "SMAAKPOLITIE"

Foto's

Binnen

Specialisatie

Bedrijfscatering
Biologisch
Buitenlands
Evenementen
Ontbijtservice
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

Indiaas Restaurant The Bombay Spice


Wemenstraat 59 7551 EW Hengelo
074 2433669 / 074 2567643 Klik om te bellen