Huischef


Nijverheidsweg 16 3762 ER Soest
0626504883 Klik om te bellen

Over Huischef


Smaakvolle catering in Amersfoort door HuisChef! 
Een feest of evenement is niet compleet zonder lekker eten en drinken! Of het nu gaat om een bruiloft, familiefeest of een bedrijfsborrel, uw succes staat of valt met de catering. Geeft u een feest in de regio Amersfoort? Dan hebben wij goed nieuws voor u! HuisChef verzorgt namelijk catering in Amersfoort! Bij onze catering in Amersfoort staan smaak, kwaliteit, vernieuwing en originaliteit continu centraal. Graag vertellen wij u meer over alle mogelijkheden bij HuisChef! 

De mogelijkheden van HuisChef
Wanneer u kiest voor catering in Amersfoort van HuisChef, kiest u voor eindeloze mogelijkheden. Van kleine gerechtjes en amuse hapjes tot uitgebreide buffetten of een barbecue. Bij ons kunt u uw catering op maat bestellen. Hieronder vindt u een greep uit onze mogelijkheden. 

Van amuse hapjes tot een compleet amuse diner 
Op het gebied van hapjes is alles mogelijk: van eenvoudig tot culinair, klassiek of vernieuwend. U kunt uw gasten nu ook verrassen met een zeer bijzondere presentatie: een mooi plateau met amuses geserveerd in sierlijke glaasjes, mooi servies, mini-weckpotjes etc. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn. U kunt dit ook uitbreiden naar een volledig amuse diner. Met een amuse diner kunt u heerlijk genieten van zeer bijzonder gepresenteerde luxe hapjes. Wij verzorgen tijdens het diner uw hapjes in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en in glaasjes. Het diner bestaat uit 15 gangen en is dan ook een avondvullend culinair programma waar u uw gasten aangenaam mee zult verrassen. 

Foto's

Walking dinner van de Big Green Egg

Specialisatie

21 Diner
Barbecue
Bedrijfscatering
Biologisch
Bruiloft
Cocktailparty
High tea
Mediterrane catering
Partyservice
Tapas
Traiteur
Vegan
Vegetarisch

Onze locatie

Huischef


Nijverheidsweg 16 3762 ER Soest
0626504883 Klik om te bellen