House of Lords


Dobbeweg 28 2254 AG Voorschoten
0702055355 Klik om te bellen

Over House of Lords

‘Reizend restaurant’, dat is wel de beste omschrijving die aan House of Lords gegeven kan worden. U hoeft niet naar ons toe, maar wij komen naar u. House of Lords catert zowel een verjaardagsborrel, housewarming, welkomstparty of besloten concert bij u thuis als een productpresentatie, filmpremière, vernissage, themafeest of gala-evenement in een grotere locatie.

Het maakt ons hoegenaamd niet uit wat voor evenement het betreft, waar het gehouden wordt of hoeveel mensen u uitnodigt – het mogen er tien zijn, maar ook duizend. In goed en gedetailleerd overleg met u wordt het door House of Lords voor u verzorgd.

U kunt er zelfs voor kiezen om, dankzij onze samenwerking met preferred suppliers, niet alleen de culinaire invulling, maar de hele organisatie van uw evenement aan ons over te laten. Denk hierbij aan tenten, stoelen en tafels, stijlvolle aankleding, maar ook aan het boeken van entertainment en het regelen van vergunningen. Op die manier wordt u veel zorg en stress uit handen genomen.

House of Lords werkt met een persoonlijke aanpak die gericht is op de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever. Dit betekend dat er exclusief gebruik kan worden gemaakt van exclusieve locaties waar het evenement kan worden gehouden.

Foto's

Specialisatie

Bedrijfscatering
Biologisch
Evenementen
Partyservice

Onze locatie

House of Lords


Dobbeweg 28 2254 AG Voorschoten
0702055355 Klik om te bellen