Galerie De Hoeve


Hakkesstraat 30 5916 PX Venlo
0773545560 Klik om te bellen

Over Galerie De Hoeve

Galerie de Hoeve is een unieke locatie, gelegen aan de rand van Venlo.

Galerie de Hoeve is gevestigd in een meer dan 110 jaar oude kloosterhoeve met een unieke binnenplaats en kloostertuin om even uit te waaien of lekker te wandelen.

Door de diversiteit en stijl van ruimte is Galerie de Hoeve zeer geschikt voor zowel feestelijke als zakelijke bijeenkomsten. Laat u eens verrassen door een informatief gesprek en ervaar de vele mogelijkheden van onze locatie

Galerie de Hoeve is de perfecte locatie voor een geweldig feest of diner, uiteraard vind u er ook de rust voor een zakelijke bijeenkomst. De ruimtes hebben een capaciteit van 20 tot 400 personen. Alle ruimtes zijn na wens in te richten.

Met een beetje geluk speelt het weer mee en kunt u uw feest / diner geheel in de buitenlucht laten plaatsvinden.

In de omgeving zijn prachtige natuurgebieden te vinden want Venlo is niet voor niets bekroont tot de groenste stad van Europa en organiseert in 2012 de Floriade!

Door de centrale ligging is Galerie de Hoeve gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen.
Pal gelegen aan de A67 afrit 40 Venlo - Noord.

Vanaf september 2007 beschikken wij over een uit de 14e eeuw stammende voormalige dominicanenkerk. Deze kerk is totaal gerenoveerd en voldoet aan de modernste eisen voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. informeer gerust naar de vele mogelijkheden

Wij heten u dan ook van harte welkom bij Galerie de Hoeve.

Foto's

De dominicanenkerk

Onze locatie

Galerie De Hoeve


Hakkesstraat 30 5916 PX Venlo
0773545560 Klik om te bellen