Danny Daniel Herman Leendert Romijn


Ganzerik 118 118 2742 MH Waddinxveen

Over Danny Daniel Herman Leendert Romijn

Fresh! Services en Catering is een nieuw fris bedrijf die zich specialiseert in evenementen in de grootste zin van het woord.Wij bieden tal van mogelijkheden om uw (bedrijfs-)feest of elke andere aangelegenheid volledig in te kunnen richten. Dit kan variëren van een champagnekoeler of een statafel tot aan bijvoorbeeld partytenten of zuilen om uw product of artikel aan te prijzen of te presenteren.

U kunt denken aan een gallerie, een opening, tentoonstellingen, bruiloften, feesten, meetings, verjaardagen... U kunt het zo gek niet noemen, of wij willen onze tanden erin zetten en ermee aan de slag gaan.Wilt u een bepaald thema geven aan uw evenement, ook dan kan Fresh! u hierin ondersteunen of adviseren en de benodigdheden hiervoor bieden.Een suikerspinkar, popcornmachine of een ijswagen, IJscoman tijdens uw evenement? Ook dit is mogelijk!

Voor al uw entertainment, dj's, artiesten, beamerschermen of licht en geluid, kunt u ook zeker bij Fresh! terecht.

Bovendien bent u bij Fresh! Services en Catering aan het juiste adres voor het cateren van uw evenement en verhuren wij diverse horeca artikelen om uw feest tot een waar succes te maken.Ook is het mogelijk om de gehele planning en organisatie uit handen te geven aan Fresh!, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken die minstens zo belangrijk zijn.

In de maanden voorafgaand aan Sinterklaas zijn zelfs zwarte pieten en Sinterklaas te boeken voor een huis- of bedrijfsbezoek. Hier hebben wij talloze jaren ervaring mee en krijgen wij de meest enthousiaste feedback over van ouders en bedrijfsorganisaties.

Ook een themafeest behoort tot de mogelijkheden.
De volgende thema's kunnen wij verzorgen: Hawaii, Hollywood, Amerika, Indonesie.

Kortom Fresh! biedt u alles wat nodig is om uw evenement tot slagen te brengen!


Wij verhuren onder andere de volgende artikelen:

statafel, biertafel, buffettafel, statafelrok, chafing dish, wijnkoeler, dienblad, wijnglas, bierglas, luxe barkruk, champagneglas, partytent, lichtslang, abrahamvlag, ooievaarsbord, bbq, partygrill, projectiescherm, servies tapas,paarse loper, rode loper, kunstplant, chroom afzetpaaltjes,afzetpaal messingafzetpaaltjes, afzetkoorden,afzetkoord,zuilen, pilaar, sokkel, kookplaat, beamer, welkomsbord,? tafelkleden, actieve luidspreker met microfoon op statief werkend oa doormiddel van bluetooth,sd kaart, Pagodetent. Partytenten 6 x 3 meter, partytent 3 x 3 meter en 4 x4 meter. Partygrill, barbecue, biertap, beertender, cooltap, perfect draft philips, kledingrek, confectierek, standbouw, palmbomen, palmen, palm, kunst Flamingo's en nog veel meer op aanvraag.

Kortom, uw partyservice van A tot Z!

Benamingen:
Partyservice Den haag. Partyservice Rijswijk Zuid Holland.
Partyverhuur Rijswijk. Partyverhuur Den haag.

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Evenementen
Mediterrane catering
Ontbijtservice
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

Danny Daniel Herman Leendert Romijn


Ganzerik 118 118 2742 MH Waddinxveen