Fire 'N Q - BBQ Catering & BBQ Workshops


Pelmolen 52 1703 PT Heerhugowaard
0651409209 Klik om te bellen

Over Fire 'N Q - BBQ Catering & BBQ Workshops

Fire 'N Q BBQ Catering & BBQ Workshops

Met mijn barbecues kom ik op locatie de gerechten verzorgen. Langdurige garingen op lage temperaturen (Low and Slow) maar ook het direct grillen zullen al jouw verwachtingen overtreffen. Met een ruime keuze aan gerechten en menu’s maak ik jullie feest compleet.

Zo kan jezelf genieten van je feest zonder je druk te hoeven maken over het eten. Zelfs het servies krijg je standaard erbij en na afloop ruim ik het weer op. Samen bespreken wij de voortgang van de avond en het diner. De BBQ duurt ongeveer drie uur. Het enige wat je zelf moet regelen zijn de drankjes.

Vermaak

Uit ervaring weet ik dat een BBQ ook vermaak is. Zo zullen jouw gasten regelmatig even een kijkje komen nemen bij de BBQ’s. Ik geef ze tips en antwoorden op hun vragen. Zo is er voor jouw gasten nog extra vermaak tijdens het feest.

Winter BBQ

Dat de BBQ in de zomer aangaat weten we allemaal. Maar waarom niet in de winter? Tijdens de wintermaanden is het ook mogelijk om de barbecue aan te steken. Met speciale gerechten afgestemd op het winterseizoen kom ik bij jullie langs om heerlijke gerechten te bereiden. Ik sta dan buiten te grillen terwijl jij en je gasten binnen zitten. Met een grote vuurton maak ik warmte en sfeer in je tuin. Je zal zien dat de gasten hun jas aantrekken om gezellig rond het vuur mee te kijken.

Workshops

BBQ workshops zijn er voor beginners en gevorderden. Je leert vanaf de basis de bbq aan te steken en temperatuur te beheersen. Maak samen met vrienden onder begeleiding van mij een menu van de BBQ. Ook voor gevorderden geef ik workshops waar we dieper ingaan op de verschillende soorten bereidingen en garingen.

Foto's

Fire 'N Q BBQ Catering & BBQ Workshops

Specialisatie

Barbecue
Evenementen
Kookworkshops

Onze locatie

Fire 'N Q - BBQ Catering & BBQ Workshops


Pelmolen 52 1703 PT Heerhugowaard
0651409209 Klik om te bellen