Engels Grandcafe Restaurants Zalen


Stationsplein 45 3013 AK Rotterdam
010-4119551 Klik om te bellen

Over Engels Grandcafe Restaurants Zalen

Feesten worden happenings
In Rotterdam is alles mogelijk. Het is een voorbeeldstad voor vele steden als het gaat om ontwikkeling, architectuur en cultuur. Op organisatorisch gebied is niets te gek en de stad staat open voor vernieuwing en verandering op velerlei gebied. Internationale happenings zoals de befaamde festivals, zijn niet alleen toonaangevend, ze laten zien dat feesten en evenementen in deze stad gewaardeerd worden en in goede handen zijn.
Engels is dé Rotterdamse feestlocatie. Het bedrijf kent een traditie van hard werken en verrassend vernieuwen. Engels is gevestigd in een pand dat architectonisch van betekenis is voor de stad en tenslotte laat Engels al meer dan een eeuw zien dat feesten slagen door de juiste sfeer te raken en door een strakke organisatie.

Engels is als geen ander in staat van feesten en partijen grandioze happenings te maken. Daarvoor zijn belangrijke redenen te noemen. De accommodatie en de zalen bijvoorbeeld, maar ook het persoonlijk karakter staat garant voor een fantastische invulling van uw feest.

van 2 tot 4000 gasten

Foto's

Catering Laurenskerk

Onze locatie

Engels Grandcafe Restaurants Zalen


Stationsplein 45 3013 AK Rotterdam
010-4119551 Klik om te bellen