El Mundo de las Tapas


Mostheuvelstraat 113 5045 DP Tilburg
0623039294 Klik om te bellen

Over El Mundo de las Tapas

U of uw bedrijf geeft binnenkort een feest en u wilt uw gasten wat lekkers te eten en drinken aanbieden. Liefst in de vorm van tapas-hapjes. Dan kom je al snel uit bij El Mundo de las Tapas.

Bij de Nr.1 Tapas Catering kunt u de best beoordeelde tapas bestellen bij u in de buurt. We bieden Partyservice en Tapascatering voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, borrel of bruiloft.

We hebben de afgelopen jaren een zeer goede naam opgebouwd met onze ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapas buffetten vol heerlijke tapas-hapjes. Onze vele geweldige beoordelingen getuigen hiervan.

De voordelen van El Mundo de las Tapas Catering:

  • Uitstekende recensies
  • Hoge kwaliteit
  • Lage prijzen
  • Veilig en betrouwbaar

Een tapas buffet van El Mundo de las Tapas zit boordevol tapas en biedt voor iedereen wat wils. Zowel de fijnproever als de bourgondier, de vegetarier als de alleseter komen met onze ruime, gevarieerde buffetten aan hun trekken.

De opmaak en presentatie van de tapas zijn belangrijk, daarom gebruiken we veel verschillende kleurrijke schalen, borden en kommen en worden de tapas waar mogelijk in de vorm van een zon opgemaakt. Door de grote diversiteit van onze tapasbuffetten is het mogelijk om een kleurrijk en smakelijk buffet te presenteren.

Specialisatie

Bedrijfscatering
Biologisch
Bruiloft
Buitenlands
Corona proof
Evenementen
High tea
Mediterrane catering
Partyservice
Tapas
Traiteur
Vegetarisch

Onze locatie

El Mundo de las Tapas


Mostheuvelstraat 113 5045 DP Tilburg
0623039294 Klik om te bellen