Dufais catering & events


Schotlandlaan 11 2391 PR Hazerswoude-Dorp
0172211747 Klik om te bellen

Over Dufais catering & events

Waar de grondleggers van ons bedrijf, Kees & Els Dufais, 50 jaar geleden mee zijn begonnen; het vermaken van mensen, is vandaag de dag nog steeds één van de kernwoorden van ons bedrijf.
 
Ons team heeft de kracht om tijdens een evenement iedere keer weer het beste in zichzelf naar boven te halen en om te blijven verrassen. Met de juiste aandacht en communicatie gaan wij graag in gesprek met onze opdrachtgevers. Zo komen we samen tot de mooiste evenementen.
 
Wij zijn continue bezig met innovatie en vernieuwing. Ons creatieve team ontwikkelt de meest onderscheidende concepten en heerlijke, unieke gerechten dat past bij het evenement.
  
 ‘Wij willen inspireren en laten ons inspireren.’
 
Met ambacht en onuitputtelijke liefde voor het vak staat onze chef kok na 30 jaar nog steeds dagelijks aan de basis van het vermaak en de beleving van onze gasten. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig evenementen verzorgd waar onze koks ter plaatsen voor de gasten verschillende gerechten klaarmaakte. De beleving hiervan willen wij ook voor de toekomst inzetten en staan onze koks ook aan de basis van het ontwikkelen van nieuwe toepasbare gerechten bij de inspirerende concepten.

Een greep uit onze concepten:

- Eindejaars/kerstevent Santa's Experience
- de Borrelkar
- Pubquiz op locatie
- Zweeds tuinfeest
- Italiaanse barbecue
- Pizza & grill
- Bakfiets barbecue

Liever een feest op maat? Wij komen graag langs om ideeën te delen en uw feest volledig te verzorgen. 

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Bruiloft
Evenementen
Foodtruck
Partyservice

Onze locatie

Dufais catering & events


Schotlandlaan 11 2391 PR Hazerswoude-Dorp
0172211747 Klik om te bellen