Delicio Catering & Kookstudio


Hullerweg 107 B 8071 RN Nunspeet
0341260800 Klik om te bellen

Over Delicio Catering & Kookstudio

Delicio Catering uit Nunspeet bestaat sinds 1997. Ondernemersechtpaar Michiel & Esther Waterman verzorgen samen met een gastvrij en culinair team van 14 collega's de hoogtepunten in het leven. Van ontbijt tot en met diner, van Hollanse hapjes tot Spaanse tapas; Delicio is van alle culinaire markten thuis.

Catering voor familie en bedrijf.
Voor families en bedrijven worden de meest uiteenlopende wensen vertaald 'binnen budget en boven verwachting'. Op de Veluwe, in Flevoland en in plaatsen als Harderwijk, Zeewolde, Elburg, Putten

Buffet, live cooking of walking dinner.
U krijgt altijd eerst een goed en vrijblijvend advies. Zoekt u een goed koud en warm buffet? Dan weet Delicio precies wat past bij uw gezelschap. Duurt het programma wat langer en zoekt u culinair entertainment? Dan is live cooking een goede keuze. Heeft u wat minder ruimte maar zoekt u wel dynamiek en culinaire verfijning? Dan is Delicio's walkin dinner de beste catering oplossing.

Delicio's G.O. Concept: Genieten & Ontzorgen.
Ontspannen genieten, zelf te gast zijn op je eigen feest, vertrouwen op het team van Delicio: de succesfactoren voor een geslaagde bijeenkomst. En Delicio neemt je alle zorgen uit handen. Catering, uiteraard. Maar ook de tent, licht, geluid, inrichting, styling, muziek etc. etc. 

Specialisatie

Babyshower
Barbecue
Bedrijfscatering
Biologisch
Bruiloft
Buitenlands
Cocktailparty
Evenementen
Foodtruck
High tea
Kookworkshops
Mediterrane catering
Vegetarisch

Onze locatie

Delicio Catering & Kookstudio


Hullerweg 107 B 8071 RN Nunspeet
0341260800 Klik om te bellen