Deena’s Lunch & Catering


Vliehors 3 2631 MM Nootdorp
0621332087 Klik om te bellen

Over Deena’s Lunch & Catering

Wij zijn een jong maar bovenal ambitieuze onderneming met een passie voor horeca. Na meer dan 12 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende horecafuncties werd het tijd die ervaring mee te nemen in het opzetten van een eigen bedrijf.

Ons bedrijf in Nootdorp is de uitvalsbasis voor catering en voor het bezorgen van broodjes in de wijde omgeving. Bij u op werk, bij u thuis of misschien wel op een van uw feesten of partijen. Met ruim 12 jaar horeca ervaring kunt u er bij ons van op aan dat wij ieder evenement tot in de puntjes verzorgen.

Opdat wij de inkoop en bereiding van onze producten zelf uitvoeren staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en versheid van onze belegde broodjes en beleg.

Bent u op zoek naar een cateraar voor een feestje, bedrijfsborrel of ander (zakelijk) evenement? Wij van Deena’s Lunch & Catering hebben een uitgebreid assortiment aan hapjes, salades en broodjes. Daarnaast verzorgen wij ook catering op maat, dus wilt u iets samenstellen wat niet in ons assortiment staat?
Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag persoonlijk en natuurlijk geheel vrijbijvend!
Wij hebben jarenlange ervaring in horeca en dienstverlening dus verzorgen wij uw wensen tot in de puntjes. Wij stellen onze klant graag centraal. Tenslotte is het úw feest en wij helpen u graag dit feest volledig aan uw wensen te laten voldoen zodat u er met veel plezier en in alle tevredenheid op kunt terugkijken.

Op het gebied van catering is bijna alles mogelijk bij Deena’s Lunch & Catering. Van Hollandse hapjes tot heerlijke luxe mini broodjes op de zaak of thuis.

Wij bezorgen uw bestelling in Den Haag en omstreken. U kunt dus voor iedere locatie met ieder evenement gebruikmaken van onze cateringservice.

Ons motto is: iedere gelegenheid is uniek en vraagt zijn eigen invulling. Omdat wij niet met arrangementen werken, zijn de mogelijkheden voor catering bijna onbeperkt.
Schroom dus zeker niet om uw wensen en ideeën kenbaar te maken! Wij van Deena’s Lunch & Catering gaan graag voor en met u aan de slag.

Bij onze catering kunt u kiezen uit bezorgen of afhalen: bezorging bij uw thuis, zakelijk adres (of op een andere locatie).
Indien u het komt afhalen presenteren wij alles op wegwerpschalen, zodat u achteraf niets terug hoeft te brengen of wij het op hoeft te laten halen.
Bezorging is vanaf een bepaald bestedings- bedrag gratis. Bestel uw catering bij Deena’s Lunch & Catering en wij bezorgen het op kantoor, gewoon bij u thuis of elders op locatie.

Foto's

Deena’s Lunch & Catering in het kort

Specialisatie

Babyshower
Bedrijfscatering
Bruiloft
Corona proof
Evenementen
Ontbijtservice
Partyservice

Onze locatie

Deena’s Lunch & Catering


Vliehors 3 2631 MM Nootdorp
0621332087 Klik om te bellen