De Preuverie - Creatieve catering!


Marchandweg 17 3771 ML Barneveld
088 000 1580 Klik om te bellen

Over De Preuverie - Creatieve catering!

Creatieve catering
Lekker eten. Dat begint bij pure, eerlijke ingrediënten. Daarom werkt De Preuverie zoveel mogelijk met biologische seizoensproducten. Van boeren, bakkers, slagers en andere ambachtelijke foodprofessionals uit de buurt. En dat proef je! Of je ons nu inschakelt voor feestelijke hapjes, een luxe lunch, een uitgebreid buffet, een uitgeserverveerd diner of een stijlvolle barbecue. 

Advies
De adviseurs van De Preuverie zoeken graag samen naar een cateringconcept dat past bij de bijeenkomst en je gasten. Natuurlijk houden we daarbij rekening met allergieën en dieetwensen. Vervolgens verrassen we je met een perfecte presentatie! Vuurwerk op je bord, prachtige aankleding van de ruimte en bediening door vriendelijke gastvrouwen en gastheren. 

Bruiloft, verjaardag of jubileumfeest?
Een bruiloft behoort tot één van de belangrijkste dagen van je leven. Deze dag moet romantisch, feestelijk en zorgeloos zijn, een dag om nooit te vergeten. Voorafgaand aan het huwelijk bespreken we de wensen en mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor een verjaardag of jubileumfeest. Verras je gasten met een uitgebreid buffet of een kok aan huis. Of kies voor een heerlijke (luxe) barbecue! Catering betekent voor De Preuverie meer dan alleen eten leveren. We zorgen voor een passend servies, linnen op de tafels, sfeervol kaarslicht, tenten en verse bloemdecoraties.

Foto's

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Biologisch
Evenementen
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

De Preuverie - Creatieve catering!


Marchandweg 17 3771 ML Barneveld
088 000 1580 Klik om te bellen