De Italiaanse cateraar


Diedenweg 96 6717 KV Ede

Over De Italiaanse cateraar

Over ons
Met ingang van 1 juli 2014 is de website van De Italiaanse Cateraar live gegaan, voorheen verzorgden wij heerlijke en verrassende Italiaanse catering onder de naam Pizzafestijn exclusieve Italiaanse Catering, dit al weer bijna 4 jaar, naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers en gasten.
Het is onze passie om producten uit de Italiaanse keuken te bereiden. Wij staan voor kwaliteit; onze producten zijn 100% Italiaans en bereid met verse ingrediënten.
Naast kwaliteit, bieden wij een complete invulling van uw behoeften.
Wij bereiden, serveren en laten u versteld staan. We zijn beschikbaar voor verschillende evenementen en/of beurzen en hebben daarin een positieve invulling.
Wij raken altijd de juiste snaar. U vraagt, wij handelen. We bereiden onze hapjes naar uw wens zodat de juiste boodschap wordt overgebracht.
Wij richten ons met de Italiaanse catering, party catering en onze Pizza gourmet arrangementen zowel op de particuliere als op zakelijke klanten.Zo verzorgen wij verrassende live cooking buffetten, warm en koude buffetten, borrelarrangementen en de lekkerste Italiaanse hapjes.
De Italiaanse cateraar werkt o.a. samen met:
Voordeel verhuur
Boeren golfbaan
Paintball centrum de unit
Survivalteam Ede
De Hartenberg
Rhenen outdoor
Lovda
Partyverhuur Van Roekel
Nieuwsgierig?
Bel en reserveer ons voor een smakelijke en verrassende Italiaanse beleving.

Foto's

Heerlijke Italiaanse hapjes

Specialisatie

Bedrijfscatering
Mediterrane catering
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

De Italiaanse cateraar


Diedenweg 96 6717 KV Ede