De Heerlijkheid Catering Organisatie


Kapelstraat 25 5591 HC Heeze
0402264435 Klik om te bellen

Over De Heerlijkheid Catering Organisatie

De Heerlijkheid is de vaste Catering Organisatie van Kasteel Heeze: een heerlijkheid in Brabant!

Aan het einde van de statige oprijlaan, die midden in het dorp Heeze begint, ligt omgeven door weilanden en bossen in alle stilte het kasteel. Een indrukwekkende en unieke historische locatie, welke het perfecte decor is voor prachtige (trouw)feesten, borrels of zakelijke aangelegenheden.

Kasteel Heeze is een officiële trouwlocatie en kent een aantal bijzondere mogelijkheden om uw huwelijk te laten voltrekken. Tevens kunt u aansluitend uw receptie, diner of feest laten plaatsvinden in de diverse authentieke ruimtes.

Daarnaast biedt de locatie, waarvan de basis dateert uit de 12e eeuw, uw zakelijke bijeenkomst de extra dimensie om deze tot een succes te brengen. U kunt gebruik maken van diverse ruimtes en ieder deel ademt zijn eigen sfeer uit het historische en Bourgondische Brabant. U zult merken dat het uw gasten de extra inspiratie geeft die leidt tot verrassende resultaten.

Bijzondere is dat wij u exclusiviteit garanderen: u bent de enige gebruiker van het kasteel.

Uw bijeenkomst of bruiloft wordt verzorgd door De Heerlijkheid Catering & Organisatie. Wij dragen graag diverse suggesties aan voor uw bijeenkomst. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek, om een op maat gemaakt programma samen te stellen voor een bijzondere evenement of dag!

Foto's

Kasteel Heeze

Onze locatie

De Heerlijkheid Catering Organisatie


Kapelstraat 25 5591 HC Heeze
0402264435 Klik om te bellen