De Gasterij


Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
033-2340342 Klik om te bellen

Over De Gasterij

O    TOTAALPAKKET
Om tot het ideale feest te komen, gaan we eerst met u in gesprek. Samen met u en uw wensen komen we tot de partij die u voor u ziet. We maken het pakket compleet door onder andere te zorgen voor schitterende decoratie, stevige tenten en schone toiletten. Maar dat is niet alles. Wij denken graag met u mee om tot een compleet feest te komen, door u te begeleiden bij alles wat er nog meer bij komt kijken. En dat gaat ver: van een kapstok tot verlichting en van uitserveren tot het inschenken van de champagne. Als u dat wilt, ontzorgen we u van begin tot eind. Alles is maatwerk, dus u geeft zelf aan wat u wel en niet wenst.

FEESTEN OP DE GASTERIJ
Wilt u een feest of partij geven, maar heeft u zelf geen geschikte locatie? Geen paniek! Wij bieden u onze prachtige Gasterij met drie verschillende zalen en een evenementenveld. U heeft een ruime keuze, want elke zaal heeft zijn eigen stijl en grootte.
 
O    KLASSIEKE ZAAL
In een klassieke stijl serveren we gerechten uit voor diverse grote gezelschappen.

O    KLEINE ZAAL
In deze old fashioned zaal krijgt u dat knusse huiskamer gevoel, terwijl u geniet van gerechten en drankjes die u terug brengen naar een warme herinnering.

O    LOODS
Deze grote loods heeft een stenen vloer met steigerhouten meubels, een vuurplaats en een eigen keuken. Ideaal voor een omvangrijke groep

Foto's

De Gasterij Proeven en Beleven

Specialisatie

Babyshower
Barbecue
Bedrijfscatering
Bruiloft
Buitenlands
Cocktailparty
Evenementen
High tea
Kookworkshops
Mediterrane catering
Ontbijtservice
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

De Gasterij


Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
033-2340342 Klik om te bellen