De Chef Catering


Departementsstraat 23 9981 GA Uithuizen
0595 – 851 071 Klik om te bellen

Over De Chef Catering

Bent u op zoek naar een goede cateraar en moet de catering plaatsvinden in Noord-Groningen dan bent u bij ons aan het juiste adres. U moet dan denken aan de regio Uithuizen, Uithuizermeeden, Roodeschool, Usquert, Warffum, Middelstum, Bedum, Winsum en De Eemshaven. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u bij elke gelegenheid van dienst zijn.

De Chef Catering beschikt over een eigen keuken waarin alle gerechten worden bereid. Uw gerechten, verse broodjes, hapjes, enzovoorts worden bij u op locatie bezorgd. Indien gewenst krijgt u bediening op locatie. Ook hoeft nu niet te denken om servies en bestek.

De Chef Catering is een echte specialist op het gebied van buffet catering. Tijdens een verjaardag, een jubileum of een partij? En u wilt een catering met een gevarieerd aanbod?

De Chef Catering bespreekt graag met u om wat voor gelegenheid het gaat en wat uw wensen zijn voor het buffet. U kunt de ervaring van De Chef Catering gebruiken in uw keuze voor de juiste gerechten en een mooie samenstelling van uw buffet.

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Bruiloft
Evenementen
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

De Chef Catering


Departementsstraat 23 9981 GA Uithuizen
0595 – 851 071 Klik om te bellen