De Aardborsthoeve


Aardborstweg 19 5731 PS Mierlo
0492662266 Klik om te bellen

Over De Aardborsthoeve

Partycentrum: De Aardborsthoeve in Brabant

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van boergondische© arrangementen en in het bereiden van heerlijk Boergondisch© eten voor feesten en partijen in Brabant.
U kunt de keuze maken uit een van onze arrangementen, maar u kunt uw arrangement ook zelf samenstellen.


Voor een onvergetelijke familiedag/familiereünie, bedrijfsuitje/personeelsfeest, feestavond of (zilveren, gouden of diamanten) bruiloft, kunt u bij ons terecht.
Onze arrangementen zijn tevens geschikt voor vergaderingen, koffietafels/ zakelijke lunches/ brunches /diners of het vieren van een jubileum in Brabant.

Een unieke accommodatie met een stoeterij, een koetshuis, serre en een hoeve omringd door een landelijke tuin. Twaalf jaar geleden namen we het bedrijf over van ome Jan en tante Margreet en sindsdien proberen we de Aardborsthoeve met ons hart te regeren. We streven naar gemoedelijkheid en hartelijkheid die zich het beste als Boergondisch© typeert. In een tijd waar automatisering, vervreemding en stress hoogtij vieren proberen wij met ons bedrijf stil te staan bij een mooi en eerlijk product. Te streven naar vakmanschap, de SVH Meesterkok staat voor kwaliteit maar ook om kennis en liefde voor het vak over te brengen op jonge mensen. We proberen ons steeds te realiseren dat het feest voor onze gast een beleving is. Bij mooi weer zitten onze gasten graag in de tuin en vijf jaar geleden hebben we aan de achterzijde een boomgaard gecreëerd met fruitbomen zoals de Groninger Kroon, het Grosvelder Klumpke en de Lunterse Pimpeling en natuurlijk een Mierlose kersenboom. Tevens is een kleine wijngaard aangelegd. We proberen ieder jaar meer van eigen bodem te telen en er is dan ook met succes een bloemen-, kruiden-, en moestuin aangelegd waarvan tijdens het seizoen volop genoten, gegeten en geproefd wordt.

Nog steeds rijden onze huifkarren over het natuurgebied de Strabrechtse Heide en hebben we de boerenspelen die uw dag een plezierige invulling kunnen geven. Er zijn ook mogelijkheden op creatief vlak om invulling te geven aan uw feest, zoals schilderen, beeldhouwen en/of koken.
Voor onze jonge gasten is een speelhoek in de tuin aangelegd.

Tot ziens op de Aardborsthoeve.

Foto's

Specialisatie

Barbecue
Biologisch
Kookworkshops
Partyservice

Onze locatie

De Aardborsthoeve


Aardborstweg 19 5731 PS Mierlo
0492662266 Klik om te bellen