CuHaBo Catering


St. Rochusstraat 37 5231 NA 's-Hertogenbosch
06-29073777 Klik om te bellen

Over CuHaBo Catering

Puur, eerlijk en ambachtelijk!

CuHaBo Catering is een combinatie van Karel Boonzaaijer en Ronald Kerklaan. Wij zijn al jaren samen actief in de catering met het verzorgen van diners, evenementen catering, catering op locatie, kook clinics en catering op maat.

CuHaBo Catering is een catering bedrijf met een vernieuwende frisse kijk op catering en het volledig verzorgen van grote en kleine evenementen. Doordat wij, indien nodig, samenwerken met verschillende partijen die allen specialisten zijn op hun eigen vakgebied kunnen wij ieder evenement tot in de kleinste details verzorgen waarbij wij altijd de regie in eigen hand houden.

Puur, eerlijk en ambachtelijk zijn steekwoorden die als een rode draad door ons hele bedrijf lopen en in al onze werkzaamheden terugkomen. Alle producten die wij gebruiken zijn daarom ook geselecteerd op de criteria: puur en eerlijk en wij verwerken deze op een ambachtelijke manier zonder hierop concessies te doen.

Naast catering en het verzorgen van kook clinics produceren wij onder andere ambachtelijke gerookte zalm en diverse luxe vleeswaren en bakken wij ons eigen brood.

Foto's

Fingerfood

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Biologisch
Buitenlands
Evenementen
Kookworkshops
Mediterrane catering
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

CuHaBo Catering


St. Rochusstraat 37 5231 NA 's-Hertogenbosch
06-29073777 Klik om te bellen