cateringtotaal & Events C.T.E.


marskant 17-19 7552 BS Hengelo ov
0631278966 Klik om te bellen

Over cateringtotaal & Events C.T.E.

CateringTotaal is een jong, modern en dynamisch cateringbedrijf gevestigd in Hengelo.

Ons enthousiast team bestaat uit
medewerkers met uitgebreide horeca-ervaring en vakkennis. Zij hebben ruime ervaring in het verzorgen van velerlei evenementen en buffetten, hapjes etc.
Kwaliteit en prijs staat bij ons hoog in het vaandel, ons motto is dan ook voor elk budget een passend buffet.

Uw receptie, diner, bruiloft, feest, reünie of zakelijke bijeenkomst, in uw eigen huis, kantoor of een in een door ons verzorgde (aparte) locatie of tent, wordt tot in de puntjes verzorgd. Graag denken wij met u mee als het gaat om een passende invulling voor menu, bediening en aankleding.

Wij bieden u de zekerheid van perfecte en stijlvolle dienstverlening die de beoogde doelstelling altijd zal vervullen. Door een vlekkeloze organisatie zult u zorgeloos genieten van een sfeervolle bijeenkomst of fantastisch feest, waar uw gasten met plezier aan terugdenken. Ons streven is moderne, snelle dienstverlening echter met vertrouwde ouderwetse kwaliteit!

Voor de organisatie van uw happening werken wij samen met gerenommeerde bedrijven uit de regio die ter zake kundig zijn, hierbij kunt u denken aan verhuurbedrijven, amusementleveranciers, kindervermaak, restaurateurs, vakslagers en ambachtelijke bakkers.

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Biologisch
Buitenlands
Evenementen
Kookworkshops
Mediterrane catering
Ontbijtservice
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

cateringtotaal & Events C.T.E.


marskant 17-19 7552 BS Hengelo ov
0631278966 Klik om te bellen