Catering Onder de Toren


Columbusweg 12 4462 HB Goes
0113-621704 Klik om te bellen

Over Catering Onder de Toren

Catering Onder de Toren is een full service en moderne cateraar die gevestigd is in Goes. Wij hebben een ruime ervaring en kennis in het compleet verzorgen van onder andere receptie, netwerkborrel, recepties, walking dinners, presentaties en bedrijfsfeesten. De gehele culinaire beleving, aankledingen en entertainment zal door ons op professionele en creatieve wijze ingevuld worden. Catering Onder de Toren staat met het enthousiaste team voor u klaar om het concept te bedenken en de uitvoering daarvan tot in de perfectie uit te voeren.
Catering Onder de Toren biedt diverse mogelijkheden, deze kunnen uiteenlopen van een hapje en een drankje tot een stijlvolle catering. Ons doel is om uw bijeenkomst of feest op een stijlvolle, fantastische en professionele manier uit te voeren zodat er voor iedereen een positieve indruk achter blijft. Het is die indruk waar uw gasten nog lang over zullen praten en steeds positief terugdenken aan u, uw organisatie of het bedrijf.

Naast onze catering beschikken wij ook over twee foodtrucks; Friet & Ballen en Fish & Chips en hebben wij een Toek Toek met een foodconcept. Dit foodconcept is breed in te vullen meyt zoet, hot dogs en tapas. Ook buffeten, BBQ pakketten en materialen kunnen wij leveren zodat u daar geen omkijken naar heeft.  

Foto's

www.onderdetoren.nl

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Bruiloft
Evenementen
Foodtruck
Mediterrane catering
Partyservice
Vegetarisch

Onze locatie

Catering Onder de Toren


Columbusweg 12 4462 HB Goes
0113-621704 Klik om te bellen