Caffe Delizia


Ferrarisstraat 5 1097 KK Amsterdam
0644737080 Klik om te bellen

Over Caffe Delizia

Een professionele espressobar op wielen

Eigenlijk is de geur van de versgebrande koffiebonen al genoeg om je over de streep te trekken, maar als je dan ook nog eens de mooie vintage Fiat bus van Caffe Delizia ziet staan, weet je het zeker: dáár wil jij je koffie drinken! Uitgerust met hoogwaardige espressoapparatuur is dit de aangewezen plek om op je evenement, feest, bruiloft, festival, beurs of bijeenkomst te genieten van een liefdevol bereidde koffiespecialiteit.

Caffe Delizia is een opvallende verschijning. Alles aan deze foodtruck straalt kwaliteit, professionaliteit en smaak uit. Je ruikt het, je ziet het en je proeft het – precies zoals het moet zijn bij een goede koffie, espresso, cappuccino of één van de vele andere bijzondere koffies die Caffe Delizia voor jou en je gasten kunnen bereiden.

Het grote voordeel van deze mobiele espressobar is bovendien, dat Caffe Delizia heel flexibel is. Je kunt met een gerust hart alles aan hen overlaten, want barista Rob en zijn team zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Zij komen naar je toe met een bus vol met de heerlijkste koffiebonen en de lekkerste soorten thee, zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van hun verschillende koffie- en theespecialiteiten.

De K van kwaliteit en koffie

Ben jij van mening dat alleen de allerbeste koffie en thee goed genoeg is voor jouw feest, evenement, festival, bruiloft, beurs of zakelijke bijeenkomst? Reserveer dan een plekje voor de authentieke Fiat bus van Caffe Delizia!

Caffe d'Italia - Caffe Delizia

Foto's

Kaldi Mobiel

Specialisatie

Barbecue
Bedrijfscatering
Biologisch
Bruiloft
Cocktailparty
Corona proof
Evenementen
Foodtruck
Ontbijtservice
Partyservice

Team

Onze locatie

Caffe Delizia


Ferrarisstraat 5 1097 KK Amsterdam
0644737080 Klik om te bellen