Bourgondische Planken


Geen adres 298 7544 VL Enschede
0650501356 Klik om te bellen

Over Bourgondische Planken

Bourgondische Planken is een cateringbedrijf gevestigd in Enschede die puur uit hobby is ontstaan in het jaar 2015 voor relaties en vrienden . Op aandringen van vrienden en de vele vraag en positieve reakties is er besloten Bourgondische Planken in te schrijven bij de kvk. en vanaf januari 2020 ook aan te bieden aan particulieren en bedrijven.

Onze cateringorganisatie verzorgt exclusieve unieke borrelplanken .

De kracht van deze heerlijke Bourgondische hapjesplanken vol lekkernijen is de exclusieve” gezellige” opmaak, de prijs/kwaliteit verhouding en de persoonlijke service die u aangeboden wordt, onze borrelplanken zijn een lust voor het oog en restaurant waardig.

WIJ BEZORGEN GEZELLIGHEID / BORRELPLANKEN AAN HUIS !!

Wij hebben een gratis breng / haal service welke kosteloos is binnen de gemeente Enschede (levering buiten Enschede met een straal tot +/- 30 km is mogelijk tegen meerprijs hiervoor dient u contact opnemen.)

WIJ LEVEREN EEN BELEVING!

Een Bourgondische Plank (met evt. een high-wine )is een extra beleving voor gezellige avonden met vrienden of familie .

Doordat wij zelf bourgondiêrs zijn en veel interesse hebben in goede wijnen kunnen wij zorgvuldig geselecteerde Wijnpakketten leveren voor de startende wijnontdekker of gevorderede wijnkenner, geheel afgestemd op onze Bourgondische Planken .

Doordat veel van onze producten afkomstig zijn uit Italië en Spanje haal je met een borrelplank van Bourgondische Planken een stukje vakantie beleving in eigen huis. Naast onze heerlijke Spaanse hammen hebben wij ook heerlijke homemade Bruschetta’s, die perfect aansluiten op onze Antipasta Planken en onze zomerwijn pakketten (18+).

Wij werken zoveel mogelijk met verse biologische seizoensproducten welke dagelijks ingekocht worden bij onze lokale speciaal leveranciers, wij werken millieu bewust met herbruikbare materialen, u zult geen plastic opmaak of wegwerp schalen zien bij Bourgondische Planken.

WIJ NEMEN U CULINAIR MEE OP REIS!

Er zijn meerdere soorten / formaten Bourgondische Planken voor elke gelegenheid.

*0.80 cm hapjesplank, *1.00 cm hapjesplank, *1.20 cm hapjesplank.

In deze formaten hebben we 3 soorten Bourgondische Planken:

*Basis Plank, *Luxe Plank, *Ultra Luxe Plank.

VOEL JE GAST IN EIGEN HUIS !

Buiten de grotere Bourgondische Planken leveren wij ook ronde Bourgondische Planken, zo is er bijvoorbeeld een Cozy Bourgondische Plank voor twee/drie personen om je vriend of vriendin te verrassen met een gezellige avond of gewoon voor een bijzonder en speciaal moment.

De verschillende ronde Bourgondische Hapjesplanken.

*Cozy plank , *Corona plank, *Koude Bourgondische Visplank, *Bourgondische Kaasplank, *Bourgondische Italiaanse /Spaanse Plank

GEEF EEN BELEVING CADEAU !!

Bij ons verkrijgbaar een Borrels&Bites Cadeaubon in elk gewenst bedrag, geldig voor alle producten op de site dus ook inwisselbaar op onze wijnpakketten.

Hoe leuk is het om een beleving te krijgen, of het nou voor je verjaardag, kerstpakket of met valentijn is, met onze Borrels & Bites Cadeaubon voel je je gast in eigen huis!

Of laat een Bourgondische Plank bezorgen!!

Wij leveren prachtig opgemaakte hapjes/borrel planken op maat voor elke gelegenheid !!

Met Bourgondische Planken word elke gelegenheid een speciale en een heerlijke beleving aan huis!

Specialisatie

Babyshower
Bedrijfscatering
Biologisch
Bruiloft
Cocktailparty
Evenementen
Mediterrane catering
Partyservice

Onze locatie

Bourgondische Planken


Geen adres 298 7544 VL Enschede
0650501356 Klik om te bellen