Bon Bon party service B.V.


Van Hennaertweg 3 2952 CA Alblasserdam
078-6912186 Klik om te bellen

Over Bon Bon party service B.V.

Bon Bon party service. Aangenaam!

Bon Bon party service is een dynamische zelfstandige onderneming waar hospitality in de genen zit. Drie generaties ervaring in de meest gevarieerde vorm van partycatering staan garant voor de perfecte beleving. Met liefde dragen wij zorg voor een chique diner voor twee personen en vol bezieling gaan wij aan de slag voor een compleet verzorgd evenement. Dit kan bij u op locatie of in een van de vele mooie locaties die Nederland kent.

Een congres of evenement in het verschiet?
Champagne ontbijt, receptie, congreslunch, diner, high tea, barbecue of een compleet event.

Smaak is persoonlijk. Daar valt niet over te twisten. Bon Bon begrijpt dat en biedt creatieve (totaal)oplossingen waar eten en drinken, locatie, styling en entertainment een smaakvol geheel vormen. Ook voor het huren van meubilair en andere partybenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres.
U kunt bij ons terecht voor zowel een particulier als zakelijk evenement in diverse prijsklassen.

Trends en ontwikkelingen
Kwaliteit, flexibiliteit en niveau gaan hand in hand met hedendaagse partycatering. Ook trends als foodtrucks, shared dining, gin-tonics of het met gasten gezamenlijk bereiden van een diner op locatie horen bij moderne partyservice. Bon Bon party service houdt de ontwikkelingen in de branche nauwlettend in de gaten en selecteert de juiste vorm van catering die bij uw organisatie en soort evenement past.

www.bonbonpartyservice.nl