Artikelen over catering

Oesterseizoen wanneer?

Oesterseizoen 2018 Oesterseizoen wanneer? September is de maand waar vele liefhebbers van oesters naar uitkijken. Dan start officieel het oesterseizoen in Yerseke, Zeeland. Yerseke is de plek waar de meeste oesterbedrijven te vinden zijn, je kunt zeggen dat Yerseke de oesterhoofdstad van Nederland is. De Oesterputten in Yerseke worden gebruik door schaal- en schelpdierkwekers, die hun ...

Lees meer >>

Op 22 augustus 2018

De cateringtrends van 2018

Stel, je wilt een evenement organiseren. Bijvoorbeeld je verjaardag, een huwelijksfeest of een 25-jarig samenzijn. Je wilt iets unieks, maar weet niet precies waar je voor moet kiezen. Door dit artikel geven we je inspiratie door de trends van dit jaar te presenteren.

Lees meer >>

Op 17 augustus 2018

High tea voor dames

Mijn moeder is 70 geworden en wilde dat feestelijke moment graag met haar vriendinnen vieren. Of ik een High Tea wilde maken. Natuurlijk! We hebben samen wat zoete en hartige lekkernijen bedacht en zijn aan de slag gegaan. Alles op een grote tafel gezet op verschillende schalen en etageres. Aangevuld met wat verse druiven en bonbonnetjes: zag er fantastisch uit.

Lees meer >>

Op 10 maart 2011