Over Arjan van Dijk Groep
Heerlijk eten en drinken is onlosmakend verbonden aan de evenementen die de Arjan van Dijk Groep realiseert. Of het nu gaat om een evenement, congres, borrel of (wallking) diner; dagelijks bereidt een team van vakkundige en gepassioneerde koks in het foodcentrum in Raamsdonksveer de heerlijkste gerechten voor kleine en grote gezelschappen. Dat onze originaliteit en kwaliteit in de branche hoog staat aangeschreven bewijst de Misset Catering Award van 'Beste Partycateraar van Nederland' die onze koks verdienden. De catering van de Arjan van Dijk Groep voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen en is HACCP gecertificeerd.
Stikstof-, Moleculairkoken en Cress-sensatie
De koks van de Arjan van Dijk Groep zijn opgeleid om te mogen koken met stikstof. Een heel bijzondere techniek waarbij voedsel tot -196 graden wordt gekoeld. Dat geeft prachtige effecten en is een echte smaaksensatie! Ook moleculair koken -een vorm van stikstofkoken- is een bijzondere nieuwe trend die tegenwoordig veel wordt ingezet tijdens evenementen. Ditzelfde geldt voor het koken met cressen –dit zijn microgroenten. Onze topkoks zijn constant aan het zoeken naar nieuwe trends om in te zetten tijdens uw bijeenkomst.
Stikstof-, Moleculairkoken en Cress-sensatie
De koks van de Arjan van Dijk Groep zijn opgeleid om te mogen koken met stikstof. Een heel bijzondere techniek waarbij voedsel tot -196 graden wordt gekoeld. Dat geeft prachtige effecten en is een echte smaaksensatie! Ook moleculair koken -een vorm van stikstofkoken- is een bijzondere nieuwe trend die tegenwoordig veel wordt ingezet tijdens evenementen. Ditzelfde geldt voor het koken met cressen –dit zijn microgroenten. Onze topkoks zijn constant aan het zoeken naar nieuwe trends om in te zetten tijdens uw bijeenkomst.
Foto's

Specialisatie
Biologisch
Buitenlands
Evenementen
Mediterrane catering
Partyservice
Onze locatie
